Onze klanten
 
DRV
DRV

DRV is toonaangevend in Zuid-West Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. Met 11 vestigingen en ruim 500 werknemers is DRV een grote speler in markt.

Voor hun vestiging in Goes mochten wij de complete entree verbouwen. De twee bestaande puien werden compleet vervangen waarbij we voor de buitenpui het geheel een heel stuk naar buiten brachten. De entree werd daardoor een stuk ruimer en klantvriendelijker voor hun bezoekers. Deze verbouwing was ook voor ons een mooie uitdaging omdat we voor de eerste keer elektrisch schuifende deuren hebben toegepast uit staal. Het robuuste karakter van de stalen profielen geeft het impossante kantoorpand een prachtige uitstraling.

De Bliek & Vos B.V. Aannemingsbedrijf
De Bliek & Vos B.V. Aannemingsbedrijf
Aannemingsbedrijf De Bliek & Vos B.V. is gevestigd in Terneuzen en is actief in de bouw, verbouw, renovatie en bronbemaling. Voor o.a. een nieuw winkelcentrum in Breskens en een pomphuis van het reinwaterkanaal bij de Braakman in Hoek leverden wij de afgelopen jaren de metalen deuren.
Delhaize Heusden
Delhaize Heusden
Voor de Delhaize Supermarkt in Heusden, (omgeving Gent, Belgie) hebben wij een enkele brandwerende deur, een dubbele brandwerende deur en een brandwerende shuifdeur gemaakt en geplaatst.
DOW Benelux
DOW Benelux
Met DOW Benelux in Terneuzen is eigenlijk het produceren van deuren in 1974 begonnen. Tot de dag van vandaag hebben wij dan ook vele deuren in alle soorten en maten gemaakt en gemonteerd zowel rechtstreeks voor DOW als voor diverse relaties die daar projecten hebben gedaan. Uiteraard werken we ook voor de vele contractors die al jaren op DOW actief zijn waaronder Ferris, TMS en Van Kerckhoven Bouw.

Mercuriusstraat 11
4551 LB  Sas van Gent
Nederland

Email:  info@dp-doors.nl
Telefoon: +31 (0)115 47 12 91