Nieuws
Vacature

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Werk jij ook zo graag met je handen? Ben je een echte vakman in hart en nieren of wil jij dit heel graag worden? Dan zoeken wij jou!

 Ons bedrijf is gespecialiseerd in het fabriceren van stalen deuren. Iets wat echt ouderwets vakmanschap van je vraagt. Voor ons inmiddels heel gewoon maar is het iets voor jou, van een boel stalen profielen en platen zelf een prachtig eindproduct maken waar zowel jij, ons bedrijf en ook de klant trots op kan zijn?

 De productie doen we in onze werkplaats in Sluiskil. Ons assortiment is heel divers en stemmen we af op de wensen van de klant. Zo maken wij o.a. brandwerende en explosiewerende stalen deuren voor bedrijven in de (petro)chemie, rvs deuren voor bedrijven in de foodindustrie en maatwerk voor vele andere toepassingen. Bijna elke deur is anders, dat maakt het zo leuk!

Wat ga je doen?

Je gaat in onze werkplaats de fijne kneepjes van het vak leren om zo na verloop van tijd zelfstandig maatwerk stalen deuren te produceren. Deze deuren plaatsen we als team op diverse locaties bij fabrieken en bedrijfspanden in vooral Zeeland en België (regio Antwerpen-Gent). Je ziet dus zelf het eindproduct wat je hebt gemaakt in bedrijf bij de klant! Dit is toch altijd weer een mooi moment.

Ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan deuren en hang- en sluitwerk komt regelmatig voor. Dit is uiteraard op locatie bij de klant.

Waar staan we voor?

Lange termijn relaties, daar gaan we voor: niet alleen met onze klanten maar ook met onze collega's. Dat betekent dat we willen investeren in opleiding, goede begeleiding en een intensieve en prettige samenwerking binnen ons team. Van jou verwachten we gewoon inzet en wil om te leren, de belangrijkste eigenschappen van elke vakman!

Jouw profiel

 • Bij voorkeur een technische vooropleiding, maar ben je handig aangelegd, leergierig en wil je een mooi vak leren en je verder ontwikkelen dan zoeken we jou. Denk zeker niet te snel, ik kan dat niet!
 • Eventueel in bezit van een lasdiploma maar is zeker geen must, bij ons kun je dit leren!
 • VCA certificaat is een pré, want veilig en gezond je werk doen is belangrijk. Heb je dit certificaat niet dan kun je dit via ons halen middels een 1-daagse cursus.
 • Je vindt variatie in werkzaamheden prettig en uitdagend en hebt een servicegerichte instelling
 • Je bent loyaal, eerlijk en betrouwbaar
 • Rijbewijs B en in bezit eigen vervoer (voor woon-werk verkeer)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

Ons aanbod

 • Een informele en gezellige werksfeer binnen een klein team
 • We hanteren de CAO kleinmetaal (salaris, vrije dagen, pensioen enz)
 • Salaris na gelang ervaring, leeftijd en opleiding
 • Veel mogelijkheden voor zelfontplooiing en opleidingen, zowel in- als extern

Iets voor jou?

Ben jij deze vakman of wil jij dit heel graag worden en durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan je CV en motivatie naar Barry du Puy, email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Uiteraard zijn vragen welkom en kun je ook per email sturen.