• OCAS NV / Arcelor Mittal
  • Speciale explosiewerende deuren t.b.v. het testcentrum van Arcelor Mittal
  • 3M Belgium
  • Stalen deuren voor Skippy project 3M zwijndrecht
  • Airproducts Gent
  • Nieuwe stalen toegangsdeur voor gecontroleerde toegang van het gebouw.
  • Tuibrug Gent
  • Stalen deuren voor nieuwe Tuibrug te Gent
  • Entree DRV Goes
  • Uitbouw van bestaande entree en vervanging beide stalen puien door elektrische schuifdeuren.


Onze klanten
 
AES Elsta B.V.
AES Elsta B.V.
AES Elsta B.V. staat sinds 1998 naast Dow Benelux en is een samenwerkingsverband tussen AES, Delta en Essent. Deze warmtekrachtcentrale is één van de schoonste ter wereld. Voor Elsta zijn wij al jaren een trouwe partner voor het produceren en monteren van diverse stalen deuren. Daarnaast verzorgen wij voor hun ook de onderhoudswerken en reparaties aan de diverse deuren op het terrein.
ATEC Group Assenede
ATEC Group Assenede
Voor de ATEC Group uit Assenede verzorgen wij al vele jaren het produceren en plaatsen van stalen deuren. Vooral op de cementfabriek CBR nabij Gent hebben wij al evele deuren voor hun mogen plaatsen.

Sinds kort is daar ook Innovia Films uit Merelbeke bijgekomen. ATEC nam daar reeds diverse constructiewerken voor zijn rekening voor interne veranderingen van de fabriek en wij mochten daarvoor al diverse zware stalen deuren leveren en monteren.

De ATEC Group uit Assenede is gespecialiseerd in het buigen van buizen en profielen tot 14" en het fabriceren van metaalconstructies voor vele doeleinden. Daarnaast zijn zij werkzaam op diverse fabrieken om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
Cordeel Nederland B.V.
Cordeel Nederland B.V.

Bouwfirma Cordeel is ontstaan in België en inmiddels ook al jaren een grote speler in Nederland. Voor o.a. BP Rotterdam en Zeeland Refinery maakten wij voor hun vele deuren en ramen veelal explosie- of brandwerend.

Het nieuwe controlbuilding bij Total in Vlissingen, tegenwoordig Zeeland Refinery was zowel voor hun als voor ons een ware uitdaging. Meer dan 60 explosiewerende ramen, ruim 26 explosiewerende deuren, 13 brandwerende deuren, 4 explosiewerende dakluiken en diverse normale deuren zijn voor dit nieuwe gebouw geproduceerd en gemonteerd. De veiligheid van de werknemers van Zeeland Refinery is ten alle tijden het uitgangspunt geweest tijdens de bouw van dit enorme gebouw. Met een totale investering van 27 miljoen Euro is het hele gouw in explosiewerende uitvoering opgetrokken.

DRV
DRV

DRV is toonaangevend in Zuid-West Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. Met 11 vestigingen en ruim 500 werknemers is DRV een grote speler in markt.

Voor hun vestiging in Goes mochten wij de complete entree verbouwen. De twee bestaande puien werden compleet vervangen waarbij we voor de buitenpui het geheel een heel stuk naar buiten brachten. De entree werd daardoor een stuk ruimer en klantvriendelijker voor hun bezoekers. Deze verbouwing was ook voor ons een mooie uitdaging omdat we voor de eerste keer elektrisch schuifende deuren hebben toegepast uit staal. Het robuuste karakter van de stalen profielen geeft het impossante kantoorpand een prachtige uitstraling.

Ferris Structural Steel
Ferris Structural Steel
Ferris Structural steel is onderdeel van de Syndus Group. de Syndus Group is de nieuwe naam van De Eyke Hoogendoorn Groep Terneuzen. Zij zijn actief in de staalbouw, glasvezel versterkte kunsstoffen en verhuur van o.a. kranen en diverse materialen.

Met hun staalafdeling Ferris zijn zij o.a. actief als contractor bij DOW Terneuzen en zijn ze erg actief in zowel Belgie als Nederland. Naast metaalconstrcuties is onderhoudswerk bij grote fabrieken één van hun sterke punten. Op vele locaties en vooral bij DOW Terneuzen monteren wij voor hun al jaren diverse zware stalen deuren in diverse uitvoeringen.
Kwakkenbos B.V. Aannemersbedrijf
Kwakkenbos B.V. Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kwakkenbos is een modern, middelgroot familiebedrijf dat in staat is complete werken aan te nemen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, service en onderhoud.

Als partner voor diverse werkzaamheden bij BASF in De Meern (bij Utrecht) kregen wij de opdracht om een enorme stalen deur in het laboratorium te vervangen voor een brandwerende uitvoering. De 2 deurvleugels van ruim 1500mm breed en 3000mm hoog hadden een gewicht van 175 kg per stuk en hebben we met behulp van een heftruck en kraan in het kozijn gehangen. De samenwerking met Kwakkenbos was daarbij essentieel om deze enorme deur te monteren.
Lensen B.V. Aannemningsbedrijf
Lensen B.V. Aannemningsbedrijf
Voor Bouw- en Aannemingsbedrijf Lensen B.V. uit Axel mochten wij de afgelopen tijd o.a. een nieuwe dubbele ventilatiedeur, een brandwerende deur en diverse normale stalen deuren monteren op het terrein van Yara Sluiskil. Alle in zware stalen uitvoering met paniekfunctie voor nog meer veiligheid voor de medewerkers van Yara Sluiskil.

Lensen B.V. is al vele jaren de soort huisaannemer op het trerein van Yara Sluiskil. Diverse kantoorgebouwen, waslokalen, machinefunderingen etc. zijn van de hand van Bouw- en Aannemingsbedrijf Lensen uit Axel.
Renotec N.V.
Renotec N.V.
Renotec is geen alledaagse aannemer. Zij zijn liever heel goed in een paar zaken, dan redelijk goed in heel veel dingen. Daarom specialiseerden zij zich in specifieke deeldomeinen van de bouw waaronder renovatie en restauratie van o.a. geklasseerde monumenten, kantoorcomplexen, appartementsgebouwen. Algemene verbouwingswerken, burgerlijke bouwkunde en asbestsanering.

Voor Renotec monteerden wij diverse deuren en luiken in RVS uitvoering voor de ontwikkeling van een ondergronds museum op de markt in Mechelen (B). Dit speciale project waarbij Renotec een ondergronds gewelf uit de oorlog verbouwde tot een museum, De Vlietenkelder, was voor ons een schitterende uitdaging om prachtige RVS deuren te monteren in zowel normale als brandwerende uitvoering.
Troost Mechanical Services
Troost Mechanical Services

Troost Mechanical Services Terneuzen, het vroegere Troost Mechacon, is al vele jaren een vertrouwde relatie waarvoor wij al diverse projecten hebben uitgevoerd bij b.v. DOW Chemical Terneuzen en BASF in de haven van Antwerpen.

Ook het los leveren van deuren voor werkzaamheden bij Ineos in Antwerpen komt veelvuldig voor. Hun ervaren vakmensen monteren de deuren dan zelf.

Van Kerckhoven Bouw
Van Kerckhoven Bouw
Van Kerckhoven Bouw is gevestigd in Kloosterzande en Sint Gillis-Waas (B). Naast een grote prefab- en installatieafdeling zijn zij ook erg actief in de bouw. Zij zijn o.a. al jaren een vaste contractor bij DOW Terneuzen en vorzorgen dit ook bij vele andere grote fabrieken. Voor hun produceerden wij al diverse stalen deuren en monteerden deze o.a. bij DOW Terneuzen en Monument Chemical in Kallo (B).

Mercuriusstraat 11
4551 LB  Sas van Gent
Nederland

Email:  info@dp-doors.nl
Telefoon: +31 (0)115 47 12 91