Onze klanten
 
Cordeel Nederland B.V.
Cordeel Nederland B.V.

Bouwfirma Cordeel is ontstaan in Belgiƫ en inmiddels ook al jaren een grote speler in Nederland. Voor o.a. BP Rotterdam en Zeeland Refinery maakten wij voor hun vele deuren en ramen veelal explosie- of brandwerend.

Het nieuwe controlbuilding bij Total in Vlissingen, tegenwoordig Zeeland Refinery was zowel voor hun als voor ons een ware uitdaging. Meer dan 60 explosiewerende ramen, ruim 26 explosiewerende deuren, 13 brandwerende deuren, 4 explosiewerende dakluiken en diverse normale deuren zijn voor dit nieuwe gebouw geproduceerd en gemonteerd. De veiligheid van de werknemers van Zeeland Refinery is ten alle tijden het uitgangspunt geweest tijdens de bouw van dit enorme gebouw. Met een totale investering van 27 miljoen Euro is het hele gouw in explosiewerende uitvoering opgetrokken.

Cargill Benelux B.V.
Cargill Benelux B.V.
Cargill in Sas van Gent is een grote speler in de voedingsmiddelenindustrie. Hygiene is voor hun erg belangrijk. In samenwerking met hun ontwikkelden wij speciale RVS deuren voor diverse afdelingen binnen het bedrijf. In de loop der jaren hebben we er vele gemaakt en geplaatst.

Mercuriusstraat 11
4551 LB  Sas van Gent
Nederland

Email:  info@dp-doors.nl
Telefoon: +31 (0)115 47 12 91